Marsi meteoritok > Mars - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Marsi meteoritok > 3 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Meteorit
http://hu.wikipedia.org/wiki/Meteorit

A meteorit a világűrből származó természetes objektum, ami a Föld felszínével való ütközéskor nem semmisül meg. Amíg az űrben mozog, meteoroidnak nevezzük. Amikor belép a légkörbe, a légellenállás okozta súrlódás hatására felforrósodik és fényt bocsát ki, tűzgolyót létrehozva, melyet meteornak vagy hullócsillagnak hívunk. Bolidának a Földnek ütköző földönkívüli testet, vagy olyan tűzgolyó-jellegű meteort nevezünk, amely kiemelkedő fényjelenséggel jár, függetlenül attól, hogy végül eléri-e a felszínt.

Meteorit
Mikrobák a föld alatt
http://index.hu/tudomany/urkutatas/eletamars/

Stoker és kutatótársai már régóta feltételezik, hogy a Marson, a földfelszín alatt megélhetnek különféle biológiai organizmusok, amelyek létezését az extrém környezeti feltételek között is ki lehet mutatni.

Mikrobák a föld alatt
Tíz éve folyik a vita
http://www.sg.hu/cikkek/46430

Bush elnök 2004-ben jelentette be, hogy Amerika újra embert juttat a Holdra legkésőbb 2020-ig, a hosszú távú cél pedig a Mars. A NASA most elárulta az első részleteket az utazásról.

Tíz éve folyik a vita
Hirdetések
Oldal leírása
mars.wyw.hu: Mars katalógus. Mars a vörös bolygó. Élet a marson, utazás a marsra, kutatás, holdjai, víz, mikrobák, marsjárók, meteoritok.
Gyűjteményünkben 209 válogatott mars témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 209 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 2936